Sposób przygotowania

Brzoskwinie wyjmij z zalewy i osącz na czymś , może i być druszlak czy sitko.Ułóż w żaroodpornym naczyniu posmarowanym masłem. W środek każdej połówki brzoskwini włóż po kilka malin i zapiekaj 10 minutek w 180 st. Po upieczeniu dobrze posyp najlepiej grubym cukrem.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    sama słodycz
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nigdy nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujace ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujace ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !