Sposób przygotowania

Miód rozpuścić w rondelku z cukrem i margaryną. Przestudzić, wlać do miski blaszanej, przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia, przyprawę do pierników, kakao i dodać jajko. Zagniatać. Po uzyskaniu jednolitej masy rozwałkować na 0,5 cm wykrawać pierniczki i piec około 15-2o min w piekarniku 180 stopni.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    banditka

    Proszku do pieczenia 2 łyżeczki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię pierniczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !