Sposób przygotowania

W rondelku podsmaż drobno pokrojoną cebulę (ewentualnie pokrojone piórka cebuli), dodaj przecier pomidorowy i wszystkie przyprawy, zagotuj, ewentualnie dopraw.
Sos używam głównie do pizzy i tortilli, ale także do gołąbków.
Jeśli ugotujesz za dużo, możesz go dodać do sosu do spaghetti, dania warzywnego albo polać nim jakąś zapiekankę makaronową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam pomidory!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    i znowu ja- PYCHA!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    chyba tylko mnie smakuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    hihihi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mnnnnnnnnnniammmmmmmmm!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !