Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować i zmielić. Połączyć wszystkie składniki i piec na blasze z brzegami w 170 st około 40 min. Po upieczeniu zimny piernik przekroić na pół posmarować marmoladą.
Polewa:
rozpuścić margarynę dodać pozostałe składnik,mieszając doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.Zimną polewą posmarować ciastka pokrojone w kostkę ze wszystkich stron.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo lubię tego rodzaju ciasta,pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    lubię takie ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Ciekawy jest ten dodatek ziemniaków:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawy przepis,z ziemniakami nie robiłam,ale spróbuję:):)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ajres

    polacam
  • 5
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące , muszę wypróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawy przepis, na pewno wypróbuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smacznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    No,nie! piernik z ziemniakami...muszę go zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !