Sposób przygotowania

Białą czekoladę należy połamać na mniejsze kawałki i rozpuścić wkładając czekoladę do miseczki, zaś miseczkę do wrzątku. Gdy czekolada całkowicie się rozpuści i delikatnie przestygnie, należy dodać do niej miękkie masło i cukier puder. Całość zmiksować. Masę wstawić do lodówki na 10- 15 minut, gdy zacznie delikatnie tężeć należy formować z niej kulki, obtaczać je we wiórkach kokosowych i odstawiać, aż masa całkowicie zastygnie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    prawie jak te ze sklepu a na pewno smaczniejsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Banditko do tych ze sklepu im daleko :) Ale dziękuję za komentarz ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pięknie wygląda, i po przepisie widać że musi być pyszne :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Pieknie wyglądają:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię rafaello
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wypróbuję napewno
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    czegoś takiego właśnie szukałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ładnie wygladaja ,fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    słodziutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    coś wspaniałego :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !