Sposób przygotowania

Sezam należy połączyć z cukrem i posiekanymi migdałami. Ciasto francuskie rozwałkować, posmarować roztrzepanym jajkiem. Całość posypać mieszanką sezamu, cukru i migdałów. Następnie ostrym nożem wykrawać kwadraciki, układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasteczka piec przez około 15- 20 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszne ciasteczka, w sam raz do kawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !