Sposób przygotowania

Z kapusty wciskamy sok. Paprykę kroimy w kosteczkę. Do kapusty dodajemy kukurydzę i pokrojoną paprykę. Nie ma potrzeby dodawania innych przypraw.

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z takimi dodatkami kiszonej kapusty nie robiłam,warto sprawdzić jak smakuje.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa propozycja tak jeszcze nie łączyłam smaków.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    tez nigdy nie laczylam razem tych skladnikow. warto sprobowac przy okazji.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !