Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obietamy i kroimy w kostkę. Kalafior i brokuł gotujemy, odsączamy i dzielimy na małe gałązki. Pomidory myjemy i kroimy w kostkę, sok i pestki zostawiamy. Łączymy składniki, delikatnie mieszając. Jogurt naturalny łączymy z ketchupem i koncentratem pomidorowym. Doprawiamy do smaku, dodajemy umytą i pokrojoną paprykę. Wrzucamy do garnka i gotujemy, ale nie doprowadzamy do wrzenia. Łączymy dorący sos z koperkiem, mieszamy. Dadajemy do warzyw i jajek.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda na fajną po skłądnikach
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie przepadam za koperkiem:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !