Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 100ml wody,wrzucamy przebrane i umyte aronie.Wszystko zasypujemy cukrem i gotujemy 15 minut.Do szklanki wlewamy 100ml wody,wsypujemy do niej kisiel,dokładnie go mieszamy.Rozrobiony kisiel wlewamy do garnka z gotującymi się aroniami i energicznie mieszamy.Gotowy dżem przekładamy do słoików lub jemy na ciepło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszny.
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ten kisiel cytrynowy świetnie uzupełnia smak aronii
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    Pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    tak jeszcze nie robiłam ,spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    z kiślem nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !