Składniki:
kapusta pekińska | ok. 1/2 |
fasola czerwona | 1 puszka |
pierś z kurczaka | |
ogórek | |
czosnek | 2-4 ząbki |
oregano | 1-2 łyżeczki |
jogurt | ok. 200 ml |
majonez | 4 łyżki |
kawałek sera żółtego |
kapusta pekińska | ok. 1/2 |
fasola czerwona | 1 puszka |
pierś z kurczaka | |
ogórek | |
czosnek | 2-4 ząbki |
oregano | 1-2 łyżeczki |
jogurt | ok. 200 ml |
majonez | 4 łyżki |
kawałek sera żółtego |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: