Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać, pokroić w ćwiartki. Żaroodporne naczynie wysmarować masłem. Dno naczynia przykryć równomiernie puree z ziemniaków. No powierzchni ułożyć ćwiartki jajek, oprószyć solą i pieprzem, zalać sosem beszamelowym i posypać utartym serem. Zapiec w nagrzanym piekarniku, około 10-15 minut. Zapieczoną potrawę posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, będzą dzisiaj na kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !