Sposób przygotowania

jabłka obrać , pokroić na plasterki, poddusić z kilkoma łyżkami wody.Miękkie zmiksować lub rozgnieść dokładnie tłuczkiem do ziemniaków.Dodać cynamon,cukier waniliowy /lub aromat waniliowy - parę kropli/, skórkę z cytryny starta na drobnej tarce. Przygotować 2 pucharki. Biszkopty pokruszyć na małe kawałki i układać naprzemiennie z musem jabłkowym. Dla niedbających o linię można przybrać bita śmietaną, posypac tarta czekoladą. Deser dobry na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    popieram deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy pomysł, pyszny deserek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !