Sposób przygotowania

Flety kroimy w na pół i skrapiamy sokiem z cytryny. Posypujemy przyprawą Prymat z dwóch stron. Warzywa rozmrażamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy bulionem. Na wierzch kładziemy filety i zapiekamy w temp. 200 stopni przez oko 20 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i to jest przepis na dietkę - świetny!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to dla mnjie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    aż nabrałam na niego ochoty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !