Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo, potem je obieramy ze skorupek po czym przekroimy je na pół. Na żółtko dajemy łyżeczkę majonezu i w majonez wbijamy listek bazylii. Do smaku soli i pieprzymy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka takie jajeczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pewnie smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    łatwo szybko tanio:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    mm jajka z majonezikiem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne jaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    przystawka super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !