Sposób przygotowania

Z porcji rosołowej, włoszczyzny, cebuli gotujemy wywar. Usuwamy warzywa z cebulą i dodajemy starty imbir i łyżeczkę sosu sojowego. Zagotować. Piersi kroimy w paski, mieszamy z resztą sosu sojowego i dodajemy do zupy. Marchew z selerem kroimy w słupki, por kroimy w piórka i również dodajemy do zupy. Całość gotujemy ok 20 min. Do smaku przyprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z podanych składników wyjdzie na pewno pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię chińskie potrawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne połączenie składników :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    wsmaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !