Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozłożyć, posmarować ketchupem,posypać ziołami. Ułożyć ser i na to parówki. Zawinąć parówki w całości i zagiąć końce do środka.Można też zawinąć ciasto tylko na środku parówki. Upiec w 200 stopniach ok 15 minut.Podawać z ketchupem lub innym sosem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta51

    mmmmmmmm.pycha!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    o tak pyszne , często tak samo robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne są :)
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    też czasem takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    hmmm musze spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Ładnie wygląda , gdy ciasto pokroi się wąskie paski i okręci troszkę na ukos jak spiralką. Końcówki kiełbasek moga wystawać .
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś wspaniałego :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    we francuskim jeszcze nie jadłam, tylko w naleśnikowym:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ja jadłam w cieście drożdżowym ale jestem ciekawa jak smakują tak zrobione
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !