Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno, na koniec ubijania dodajemy cukier, żółtka i dalej ubijamy. Wsypujemy wiórki kokosowe i mieszamy dokładnie. Na natłuszczoną blachę lub mate silikonową wykładamy łyżką masę kokosową. Pieczemy około 15 - 20 minut w temperaturze 170 - 180ºC.

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybka, słodka przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    proste i genialne- uwielbiam kokosanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    ja też :) kokos to super sprawa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    szybko i pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ale narobiłaś mi ochoty na takie ciasteczka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię kokosanki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspania?e
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    moja córka je uwielbia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !