Sposób przygotowania

Kurczaka myję i wrzucam na chwilkę do wrzątku by zebrały się w wodzie szumowiny. Po ok 5 min gotowania wyławiam kurczaka, myję, wodę z garnka wylewam, garnek myję. Do umytego garnka wkładam kurczaka, oraz wszystkie inne składniki, nie solę. Gotuję ok 1-1,5 godziny. Solę. Wyłączam prąd i zostawiam przykryty bulion na noc. Następnego dnia podgrzewam, przelewam przez sito i rosół gotowy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy się z takim rosołem nie spotkałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    fajne zdjęcie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    bo to rosół trochę w azjatyckim stylu
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Fajne ujęcie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniole_k

    Papryczki chilli w rosole ? Pierwsze słyszę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    może być smaczne :) fajnie to wygląda na zdj :) muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !