Sposób przygotowania

Rybę oczyścić ,opłukać skropić octem i osolić. Wstawić do naczynia wysmarowanego tłuszczem, oblać z wierzchu stopionym tłuszczem i piec 30-40 min w średnio nagrzanym piekarniku (podlewając tłuszczem i skrapiając wodą). Upieczona rybę oblać śmietanką z solą i cukrem i tartym chrzanem. zapiec jeszcze

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Ale pachnie!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam rybki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam rybki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    może być dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !