Sposób przygotowania

Morele przekroić na pół, wyjąc pestki, wrzucić na chwilę do wrzątku a następnie zahartować w zimnej wodzie, zdjąć skórkę i pokroić w plasterki, Zagotować sok jabłkowy, nektar morelowy cukier i cukier waniliowy, laskę cynamonu i kaszkę i gotować ok 20 min. Wyjąc cynamon włożyć plasterki moreli i zostawić na 5 min, doprawić sokiem z cytryny i ochłodzić

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Słodko i smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !