Sposób przygotowania

Ogórek powinien być pokrojony na średnie, skośne plastry. Kładziamy na taki plaster pokrojone w paski papryki czerwona obok żółtej.
Krem: Masło, filety i drobno posiekaną cebulę rozdrabniamy, np w malakserze aż do uzyskania puszystej, jednolitej masy. Następnie dodajemy majonez i doprawiamy pieprzem. Krem układamy na krążkach najlepeiej w kształcie kopca. Do dekoracji na wierzch kładziemy troszkę posiekanego szczypiorka.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    warto wypróbować!
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !