Sposób przygotowania

Odsączone pieczarki i jaja ugotowane na twardo drobno siekamy. Na tłuszczu smazymy drobno posiekana cebulę aż się zeszkli. Składniki łaczymy, dodajemy jajka, koperek, przyprawy, wyrabiamy jednolitą masę. Formujemy 8 zgrabnych kotlecików, panierujemy, dociskając by bułka dobrze przylegała do masy, smażymy na rozgrzanym tłuszczu, rumieniąc z obu stron. Najelepiej spożywać gorące prosto z patelni:)

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    kotlet

    dobry przepis
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo dobre!
  • 5
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !