Sposób przygotowania

Wszystkie składniki łączymy i wyrabiamy ręką ciasto. Ciasto nie powinno lepić się do rąk. W razie potrzeby podsypujemy mąką i dalej wyrabiamy.Gotową masę wałkujemy na placek o grubości około 5 mm i wykrajamy foremkami gwiadki.
Pieczenie: 180st termoobieg środkowa półka; małe ciasteczka 10 min, duże ciasteczka 15 min.
Gdy ciasteczka przestygną, posypujemy je cukrem pudrem

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    lubie piec ciacha wiec wyprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Tak rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    hmmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciasteczka na święta - super sprawa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    fajne takie świąteczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    piekne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jakie ładniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    ale nabrałam na nie ochoty :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    wygladaja bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dobre do kawy;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka ! do chrupania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Przepiękne są :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !