Składniki:
łopatka jagnięca | 80 dag |
papryka | 50 dag |
cebula czerwona | 50 dag |
oregano | 1łyżeczka |
rozmaryn | 1łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
czosnek | 3 ząbki |
sok z cytryny | 1 szt |
oliwa | 5 łyżek |
sól, pieprz | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
łopatka jagnięca | 80 dag |
papryka | 50 dag |
cebula czerwona | 50 dag |
oregano | 1łyżeczka |
rozmaryn | 1łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
czosnek | 3 ząbki |
sok z cytryny | 1 szt |
oliwa | 5 łyżek |
sól, pieprz | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: