Sposób przygotowania

Na oliwie z oliwek zeszklić cebulę. Dodać pokrojonego w kostkę bakłażana, pokrojoną w paski paprykę oraz kukurydzę - przysmażyć.

Składniki na ciasto (mąka, masło, olej, woda, sól) należy rozrobić i schłodzić w lodówce co najmniej 1h.

Kiedy ciasto jest już schłodzone, wysadzamy nim okrągłą formę. Nakłuwamy widelcem ciasto. Podpiekamy w piekarniku w temp. 180 stopni przez 5 minut. Następnie wyjmujemy i układamy farsz. Na farsz dajemy pokrojoną w kostkę fetę i posypujemy całość bazylią. Wierzch posypujemy serem żółtym. Pieczemy przez ok. 30-35 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    smacznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !