Sposób przygotowania

ze składników wyrabiamy ciasto i zawijamy w ściereczke po czym wkladamy do zimnej wody i czekamy az wypłynie. Po wyjeciu z wody wałkujemy i kroimy na paski. Obwijamy rurki i smarujemy jajkiem i posypujemy cukrem, pieczemy. Ciasto ściągamy gorące

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    a do czego używasz te rurki?
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    są to rurki bardzo podobne do tych rurek z kremem z ciastkarni:) robie dowolną mase np budyniową i napełniam, równie dobra jest słodka piana z białek z odrobina zelatyny, jednak długo takich rurek nie mozna wtedy trzymac do 2 dni:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super, dzięki za odpowiedź
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam takie rurki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    David

    pyszne,lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    dawno takich nie robiłam a bardzo lubię je z kremem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !