Składniki:
kapusta | 1 szt |
pietruszka natka | 1 pęczek |
czosnek | 1 zabek |
kminek | 1,2 łyz |
cebula | 1 szt |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól, pieprz | |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 1 szkl |
boczek wędzony | 15 dkg |
biały ocet winny | 3 łyz |
kapusta | 1 szt |
pietruszka natka | 1 pęczek |
czosnek | 1 zabek |
kminek | 1,2 łyz |
cebula | 1 szt |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól, pieprz | |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 1 szkl |
boczek wędzony | 15 dkg |
biały ocet winny | 3 łyz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: