Składniki:
50 dag mąki | |
5 dag drożdzy | |
SZKLANKA MLEKA | |
12 dag cukru, | |
10 dag masła roślinnego | |
skórka optarta z cytryny | |
30 dag maku | |
20 dag cukru | |
2 bialka | |
5 dag masła roślinnego | |
żółtko jajek | 2 szt. |
jajko | 2 szt. |
50 dag mąki | |
5 dag drożdzy | |
SZKLANKA MLEKA | |
12 dag cukru, | |
10 dag masła roślinnego | |
skórka optarta z cytryny | |
30 dag maku | |
20 dag cukru | |
2 bialka | |
5 dag masła roślinnego | |
żółtko jajek | 2 szt. |
jajko | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: