Sposób przygotowania

Mąkę, cukier, margarynę,proszek i jajka zarobić na ciasto. Podzielić na dwie części.Jedną część rozwałkować, nałożyć jabłka i rodzynki i przykryć drugą częścią ciasta. Piec 40 minut w piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    łatwy i przepyszny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    uwielbiam jab?eczniki
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały placek
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ulubiona szarlotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !