Sposób przygotowania

Żóltka oddzielić od białek. Do żółtek dodać mąkę, cukier,proszek do pieczenia, margarynę i zagnieść ciast. Podzielić na dwie części. Jedną wyłożyć na brytfankę. Na ciasto wyłożyć usmażone jabłka, pianę z jajek i druga część ciasta. Piec ok. 30 minut.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mniam , do herbatki
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    szybka i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !