Sposób przygotowania

Pigwy obrać z nasion i pokroić. Wsypać do słoja, zasypać cukrem, dodać cynamon i wódkę .Odstawić na dwa miesiące w ciemne miejsce. Po tym czasie zlać wódkę, przefiltrować i rozlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Muszę wypróbować :) Może być smaczna :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    no już mi ślinka cieknie!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatna i aromatyczna!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma niepowtarzalny smak i aromat!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma niepowtarzalny smak i aromat!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do herbaty cud miód!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do herbaty cud miód!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do herbaty cud miód!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do herbaty cud miód!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !