Sposób przygotowania

Jaja i cukier ubić na parze, wystudzić. W garnku utzreć masło, wsypać mleko w proszku, kakao, dodać aromat, piane ubita z jaj i wszystko razem zmiksować. Wstawić na godzine do lodówki. Schłodzonym kremem posmarować krążki wafli, ułożyć jeden na drugim, przykryć folią, obciążyć deseczką i odstawić w chłodne suche miejsce przynajmniej na 12 godz.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deser
  • 5
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    och zjadłabym...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !