Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babka mięsno-ziemniaczana

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
mięso mielone 0,5 kg
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Babka mięsno-ziemniaczana

Ziemniaki obrać,zetrzeć na tarce o dużych oczkach(do buraczków).Przełożyć do miski,dodać mięso mielone,doprawić Kucharkiem i pieprzem.Przełożyć do blaszki,wstawić do piekarnika.Pod koniec pieczenia można położyć plastry żółtego sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 22.02.2014 19:13
pyszne jedzonko
halina17 17.07.2013 12:43
Smaczna babka ziemniaczana.
dianix 06.07.2013 14:37
cos nowego
eeee 03.07.2012 09:58
super
Anna133 08.09.2011 10:29
na pweno pyszna
ziutula
ziutula 20.07.2011 13:39
do zrobienia ta nowość....
jolaxa 29.06.2011 21:33
pycha
Joanna108
Joanna108 20.06.2011 09:22
interesujące ...
Neetka90 18.06.2011 20:31
ciekawe ;>
Kopiko1983 04.05.2011 05:57
Mniam, mniam...
traktorek 11.03.2011 20:12
super nowość
jolaxa 07.03.2011 17:02
pycha
Grażyna13 24.11.2010 09:18
Muszę spróbować :)
Mysiunia 13.10.2010 21:02
świetna!
justyna111 29.09.2010 16:43
wygląda fajnie
Lidia11 29.09.2010 15:57
ciekawe
Karolcia12 28.09.2010 15:14
tego nie jadłam
plocia 27.09.2010 17:40
OO coś nowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak