Sposób przygotowania

Usmażyć rybę i pieczarki oddzielnie. Usmażoną rybę przełożyć do naczynia żaroodpornego i przykryć pieczarkami usmażonymi z cebulą. Polać śmietaną. Zapiekać w piekarniku 10-20min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ryba z pieczarkami super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    przepis godny polecenia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !