Sposób przygotowania

Chleb pokroić w kosteczkę, czosnek drobno posiekać. Zalać gorącą przegotowaną wodą dodać masło śmietanę i przyprawy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    nigdy nie jadłam ciekawe jak smakuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    robię podobną
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    chciałam dodać przepis na śląską wodziankę, żeby wszyscy wiedzieli jak się ją robi, ale widzę, ze już jest-ten przepis jest chyba najbardziej śląski, tylko tego czosnku bardzo dużo jest-czy nie za dużo?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    nigdy nie jadłam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ja też nie ale podobno nie ma czego żałować:)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !