Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć z żółtkami, cukrami dodać mąkę i proszek do pieczenia wymieszać. Ubić białka na sztywno dodać do masy twarogowej delikatnie mieszając. Na rozgrzany olej kłaść placki i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jutro zrobię, bo mam smak i twaróg....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !