Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno dodać cukier i ubijać. Dodawać po jednym żółtku cały czas ubijając aż masa będzie sztywna. Dodać przesianą i wymieszaną z proszkiem mąkę i powoli mieszać. Wylać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 25 min w 160 st.
Bita śmietana-ubić zimną kremówkę dodać cukier puder i namoczoną i rozpuszczoną letnią żelatynę.Wylać na biszkopt,poukładać maliny i zalać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    wygląda super i pewnie tak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo apetycznie wygląda to ciasto :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wygląda na wyjątkowo smaczne ciasto, niemal zupełnie jak tort.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię takie ciasta,bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !