Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek drobno posiekać, marchew i seler pokroić w drobną kostkę, pomidory na ćwiartki. Warzywa oprócz pomidorów wrzucić na rozgrzany olej i dusić, dodać mięso podsmażyć. Wrzucić przyprawy, smażyć razem prze kilka minut, wlać następnie bulion. Dodać pomidory i koncentrat, dusić na małym ogniu pod przykryciem przez 45 minut. Wlać wino i poddusić jeszcze około 10 minut. Makaron ugotować w osolonej i wrzącej wodzie, odcedzić i zmieszać z mięsem, posypać parmezanem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    brzmi pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !