Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem dodać żółtka, sok z cytryny, mąkę z proszkiem. Na końcu ubite białka powoli wymieszać, odlać szklankę ciasta i dodać kakao. Ciasto przelać do foremki na górę wylać ciasto z kakao. Piec około 30 min w 160 st, sprawdzić patyczkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczna zjadło by się do kawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    lubię babki ucierane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    poproszę kawałek :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    wygląda znakomicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszna!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    moje ulubione ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taka łaciatka- smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna babka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !