Sposób przygotowania

Wodę zagotować z mięsem na małym ogniu, w międzyczasie zbierać powstałą pianę szumową.
Następnie dodać włoszczyznę i gotować na małym ogniu do miękkości, doprawić do smaku.
Ja do rosołku pod koniec gotowania zawsze dodaję posiekany świeży lubczyk (zimą suszony) rosół ma niesamowity smak i aromat.Polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam rosół
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    jutro zrobię na obiad
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    lubię rosół miałam dziś na obiad
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    najlepszy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię taki prawdziwy rosołek
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Lubie go pod każdą postacią.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    uwielbiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Ależ pyszny rosołek. Mniam..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !