Sposób przygotowania

Grzyby przebrać, jeśli małe to robi się całe kapelusze – jeśli większe przekroić na kawałki. Cebulę pokroić, w garnku zagotować wodę z solą, cebulą i wrzucić tam grzyby. Potem odcedzić, schłodzić. Następnie zagotować wodę z octem, przyprawami i ją przestudzić, zalać grzyby w słoikach zalewą, zakręcić mocno słoiki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    poproszę jeden słoiczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubię,ale lubie zbeirac
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    tez robiłam grzybki w occie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też robiłam , i lubię jako dodatek do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    klasyka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też je robię, uwielbiam takie grzybki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super, uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ja jeszcze daję marchewkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !