Sposób przygotowania

1. rybę rozmrozić , do garnka dać odrobinę oleju , pokroić pora i cebulę w krążki wrzucić na olej lekko podsmażyć , pokroić marchewkę w drobną kostkę dać do cebuli i pora i dalej smażyć aż warzywa będą miekkie, pod koniec duszenia dodać groszek konserwowy i przecier pomidorowy rozpuszczony w pół szklanki wody oraz doprawić wegetą i pieprzem.

2. rybę posolić obtoczyć w roztrzepanym jajku i mące, smażyć około 15 minut.

3. rybę położyć na półmisku i obłożyć ją warzywami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Z groszkiem jeszcze nie robiłam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    robiłam na święta i było rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mdepfs

    ciekawy przepis z groszkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię w ten sposób przyrządzoną rybę.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pysznie podane!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    musze sprobowac z groszkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    też nigdy nie dodawałam groszku ale teraz dodam,super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !