Sposób przygotowania

Ze wszystkich składników na ciasto zagnieść ciasto i włożyć je do lodówki na 2 godziny. Następnie podzielić je na 3 jednakowe części i upiec oddzielnie 3 placki na papierze do pieczenia.

Z mleka i kaszy ugotować gęstą masę. Po jej ostygnięciu zmiksować z masłem

Placki przełożyć przygotowanym kremem. Na wierzchu polać polewą czekoladową

Ciasto jest najlepsze po dwóch dniach, wtedy staje się miekkie i delikatne :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smacznie:-)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię sobie przełożyć
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam, mniam- muszę zrobić koniecznie dla mego męża:) będzie zachwycony, bo uwielbia takie wynalazki:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciasta to moja specjalność
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !