Sposób przygotowania

Jajka wybic oddzielając żółtak od białek. Żółtka utrzec z cukrem pudrem, dodac migdały i smietanę, wymieszac. Białka ubic na sztywno. Delikatnie domieszac do masy żółtkowej. Formę żarodoporna wysmarowac masłem. Włozyc połowe masy migdałowej, ułozyc maliny i na nich resztę masy. Piec w piekarniku 180 stopni około 10-15 ninut. Podawac na ciepło, opruszone cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    super przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Nowy dla mnie przepis na podanie malin.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !