Sposób przygotowania

Fasole zostawiamy w wodzie na cala noc, by nam sie namoczyla. Fasole gotujemy wczesniej. Na drugi dzien gotujemy mieso z wloszczyzna, aby powstal nam rosol. Nastepnie dodajemy fasole i starte buraki. Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostke i doprawiamy przecierem, smietana , pieprzem ziolowym i majerankiem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Lubię taki!
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Robię często barszcz ukraiński, ale bez fasoli
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Najlepszy barszcz pod słońcem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobry, też taki robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !