Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko, następnie podgrzybki pokroić na małe kawałki, podsmażyć grzyby na maśle na patelni. Potem dodać do grzybów ryż, przyprawić przyprawami. Podawać jako jesienny obiad.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    na pewno smaczny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Apetycznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pychota..
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie, proste, a jakie smaczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przepis bardzo na czasie! W końcu mamy grzybobranie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    świetny pomysł na ryż

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !