Sposób przygotowania

Sernik jest na blachę z brzegami.
1 warstwa- Utrzeć margarynę z jajkami i cukrami powoli cały czas mieszając dodawać serki homogenizowane (ja ubijam mikserem na wolniejszych obrotach) i namoczoną żelatynę. Masę wylać na blachę schłodzić
2 warstwa- ubić kremówkę i połączyć z tężejącą galaretką wylać.
3 warstwa - galaretki ugotowane w 0, 7 l.
Na drugiej warstwie można poukładać dowolne owoce. Sernik musi być dobrze schłodzony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    lubie takie serniki na zimno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam takie serniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Baaaardzo apetycznie się zapowiada :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Szkoda,że nie masz fotki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !