Sposób przygotowania

Filet przecinamy na pół na całej jego długości i lekko rozbijamy, do rozbełtanego jaja dodajemy garść posiekanego koperku i układamy w nim pierś. Dodajemy do smaku przypraw ( sól, pieprz, przyprawa do kurczaka )
Filet smażymy z obu stron na złoty kolor na oliwie z oliwek.

Pieczarki oczyszczamy i dzielimy na ćwiartki, tak samo postępujemy z pomidorkami.Przekładamy na rozgrzaną na patelni oliwę z oliwek i delikatnie podsmażamy. Do całości dodajemy ugotowany wcześniej ryż na sypko. Całość podsmażamy.

Na talerzu podajemy usmażoną pierś i kolorowy ryż.Danie wygląda naprawdę kolorowo i smacznie. :))

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no tak jeszcze nie robiłam,ale zrobię na pewno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zdrowo i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marianna2

    mniami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !