Sposób przygotowania

Chipsy rozkładamy na tacce bądź też talerzykach. Makrelę obieramy z ości i ze skóry. doprawiamy do smaku musztardą oraz jajkiem ugotowanym na twardo i startym na tarce o małych oczkach. Pastę powstałą dokładnie mieszamy ze sobą, aż składniki się połączą. Gotową nakładamy na przygotowane chipsy i posypujemy do smaku papryką. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    fajny pomysl
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy pomysł :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Fajny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacyjny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ?wietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy muszą mieć smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    tez robię podobną pastę, ale podaję na krakersach:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne na imprezy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    kusząca propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !