Sposób przygotowania

Ubijać jak na biszkopt, pianę na parze ubić chwilę, potem żółtka, olej, orężada i na końcu mąka. Po połączeniu składników podzielić ciasto na dwie cześci, do 1 dodać 2 łyżki kakao a do 2 dwie łyżki mąki tortowej. Wykładać łyżkami na zmianę białe ciasto i czarne. Przekładac na środku tortownicy, jedno na drugie. W taki sposób by powstała zebra. piec w temp. około 15o min, przez 40-45 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne muszę wypróbować kiedyś :)
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez go robie.pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !